Mobil gumiszerviz

Ha bennünket választ, megvan az az előnye, hogy nem kell a megoldás után rohangálnia. Ráadásul vannak olyan esetek, a defekt vagy a gumijavítás, amikor ön a helyzetéből adódóan nem mobil. Máskor, mint a téli-nyári gumicsere esetén, pedig könnyen halogatásba fulladhat a dolog. Mi megspórolunk önnek egy utat!

Gumicsere szolgáltatásunk, ahogy gumiszervizelés, gumiszerelés, és defektjavítás szolgáltatásaink is, éjjel--nappal igénybe vehető. Azaz: tökéletesen felszerelt műhelyautónk és tapasztalt kollégánk este, éjszaka, hétvégén vagy ünnepnapon is kiszáll az ön által meghatározott helyszínre.

Velünk nemcsak időt takaríthat meg, de pénzt is. Hiszen amellett, hogy gumiszervizelés, gumiszerelés, gumicsere és defektjavítás szolgáltatásaink az önnek megfelelő időpontban házhoz mennek, és tapasztalt kollégáink műhelyáron dolgoznak (Budapest területén!), önnek csupán a szerelés, illetve a szereléshez szükségeshez alapanyagok díját kell kifizetnie.

Önnek nincs más dolga, mint felemelni a telefont.

Válasszon egyszerű, kényelmes, gyors és kedvező árú szolgáltatást! Ha megoldást keres vagy szorult helyzetbe került, forduljon hozzánk bizalommal!

Ne feledje!: NON-STOP hívhatóak vagyunk - akár éjszaka is!


Budapest teljes területén kiszállási díj nélkül, műhelyáron dolgozunk, Budapest határán kívül pedig fix díjas szolgáltatást nyújtunk.

Mobil gumiszerviz éjjel-nappal: +36 30 588 6318

Garanciális gumiszervizelés, gumiszerelés, gumicsere, defektjavítás Budapesten és környékén.