Nonstop gumiszerviz

Mobil gumiszerviz szolgáltatásunkkal igyekszünk megkönnyíteni ügyfeleink dolgát. Ott segítünk, ahol szüksége van rá, és abban, amiben éppen kell. Ha defektet kapott, meg kell javítani vagy ki kell cserélni a gumit, mi ott termünk, és túllendítjük az akadályokon. Defektjavítás, gumiszervizelés, gumiszerelés és gumicsere szolgáltatásaink iéjjel-nappal elérhetőek - hétvégén és ünnepnapokon is. Mert tudjuk, hogy az idő pénz, és egy nap önnek is csak 24 órából áll.

Szolgáltatásaink igénybevételével nemcsak időt, de pénzt is megtakaríthat. Hiszen műhelyáron dolgozunk (Budapest területén!), ráadásul önnek mindössze a szerelés, illetve a szereléshez szükségeshez alapanyagok díját kell kifizetnie. Precíz és gyors munkánkra pedig minden esetben garanciát vállalunk.

A helyszínt ön mondja meg, a műhelyt házhoz visszük, az időpont nem számít!

Válasszon egyszerű, kényelmes, gyors és kedvező árú szolgáltatást! Ha megoldást keres vagy szorult helyzetbe került, forduljon hozzánk bizalommal!

Ne feledje!: NON-STOP hívhatóak vagyunk - akár éjszaka is!


Budapest teljes területén kiszállási díj nélkül, műhelyáron dolgozunk, Budapest határán kívül pedig fix díjas szolgáltatást nyújtunk.

Mobil gumiszerviz éjjel-nappal: +36 30 588 6318

Garanciális gumiszervizelés, gumiszerelés, gumicsere, defektjavítás Budapesten és környékén.