Defekt javítás

Van bosszantóbb dolog, mint tehetetlenül állni a defektet kapott autó mellett? Van! Ha mindez az éjszaka közepén történik, és fogalmunk sincs, kihez fordulhatnánk. És talán még ennél is bosszantóbb, amikor nagy nehezen találunk gumiszervizt, de mindhiába hívogatjuk. Ismerős helyzet? Ez velünk nem fordulhat elő! Mobil gumiszerviz szolgáltatásunk NON-STOP hívható. És nemcsak hívható, mert mi valóban éjjel-nappal elérhetőek vagyunk.

Ha bajba került az utakon, cserbenhagyta az autógumija, bízza magát szakértelmünkre! Önnek nem kell kerékcserével vagy megbízhatatlan foltozási módszerekkel bajlódnia. Szakképzett munkatársunk és minden eshetőségre felkészült műhelyautónk a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre siet, és elgördíti a felmerült akadályt az ön útjából. Ott segítünk, ahol a baj történt, ezért akár az autópályára is kiszállunk, hogy Önt mihamarabb kimenthessük kellemetlen helyzetéből.

Válasszon egyszerű, kényelmes, gyors és kedvező árú szolgáltatást! Ha megoldást keres vagy szorult helyzetbe került, forduljon hozzánk bizalommal!

Ne feledje!: NON-STOP hívhatóak vagyunk - akár éjszaka is!

Mobil gumiszerviz éjjel-nappal: +36 30 588 6318

Garanciális gumiszervizelés, gumiszerelés, gumicsere, defektjavítás Budapesten és környékén.